Dimana bumi dipijak disitu langit dijunjung

05.08.2010

Kunjungan dari Belanda

De dochter van de dochter van de kennissen van de vader en moeder van mijn zus... of een dochter van kennissen van mijn ouders hihi, zijn in Indonesia en waren ook een paar dagen in Yogya, zodoende hadden we wat afgesproken.
We hebben lekker gegeten en ff bijgekletst in de 'House of Raminten' en daarna zijn we nog even naar mijn huis gegaan.

Oh ja nog een leuk klein detail voor diegenen die nog nooit in Asia zijn geweest, de toiletten waren vroeger vaak "Franse" hang toiletten en veel Indonesiers zijn gewend om te hangen boven een gat. Dus als er een normaal toilet is gebeurd dit ook vaak nog vandaar dat ze in toiletten vaak een bordje hebben dat het verboden is om letterlijk op het toilet te hangen.


Gerda Ger

09.08.2010 07:51
Oma Gerda en Opa Ger wensen jullie een goede reis morgen naar Davy in INDONESIE en een hele fijne vakantie. Een dikke dikke kus van ons uit Dongen ook van Opa Bakker die volgt ook de site van Davy.(vind die zo leuk).

ftp-girl

09.08.2010 10:36
nou de nicht van mijn tante der dochters moeder, vaders oom , achternicht neefjes kant, maar dan die van mijn opa's kant zeg maar die heeft een kale neef en die heet toevallig Deef....die vertrekt morgen naar indonesia....ook toevallig? wellicht ken je die :)

b.vanrooij@kw1c.nl

17.08.2010 09:55
Ha Davy, leuk je hebt je site weer bijgewerkt! Ennuh niet zo moeilijk doen, Anne zegt tegen iedereen dat ze bij haar neef in Jogja is geweest. hahahahaha Fijn dat je "echte" familie er nu is. Geniet er van, doen wij nu ook nog een paar daagjes op Bali. Dikke kus je "nicht" Brenda hahahahaha