Dimana bumi dipijak disitu langit dijunjung

12.08.2010

De eerste beelden

Eindelijk was het zover Wendy, Bodhy en Amanda zijn veilig aangekomen!

Na een lange vlucht van ca. 14 uur met een tussenstop in Kuala Lumpur zijn ze dan eindelijk in Indonesia.
Iis (de vrouw van mijn neef in Jakarta) was met de otoo naar Soekarno Hatta gereden en ik ben ingevlogen zodat ik tegelijkertijd met hun op het vliegveld zou zijn. Mijn vlucht werd vervroegt waardoor ik om 4 uur uit mijn bed moest (dit wilde ik toch wel even vermelden aangezien ik geen ochtendmens ben) en toen ik op Soekarno Hatta aankwam heb ik samen met Iis op Wendy, Amanda en Bodhy gewacht.
Ze waren erg blij en erugh vermoeid, maar vanaf het vliegveld nog een rit van ruim 2uur toen wat gegeten in een Mall en toen zagen ze winkels dus werd het shoppen en voor Bodhy en Amanda gamen in de GameZone, toen waren ze gelijk wakker ;-) 

Daarna hebben we weer wat gegeten en zijn vervolgens naar 'huis' gegaan waar ze al snel in slaap vielen...  


raymonus@hotmail.com

12.08.2010 07:52
leuk om te zien, tof dave dat je het allemaal online zet. Bodhy dikke kus van papa en een hele fijne vakantie. Kussssss

ben corrie

12.08.2010 08:17
gelukkig die zijn er !!!! nu lekker genieten met zn alle, dat gaat wel lukken denk.ondanks de vermoeide reis zien jullie er stralend uit!wat waren ze blij jou te zien davy...houdoexxxx

Gwendra

13.08.2010 09:59
the packages have landed!! hoeraaaaaaaaaaaaaa....have fun allemaal daarooo

Zussie

14.08.2010 05:30
Hallo allemaal even zo maar een berichtje voor de mensen die dit lezen: alles is dus goed gegaan heel veel groetjes van iedereen hier en een dikke kus voor allemaal.!!!!!!!!! Liefs Amanda Bodhy en Wendy Ps Trudy de suiker is ok van Amanda

Gerda en Ger en Timo

17.08.2010 03:45
Hallo daar wij hebben de leuke foto`s gezien van jullie aankomst wat leuk. We blijven jullie volgen hartstikke leuk dat het via de laptop kan.Opa en Oma zitten nog op de Camping en dan werkt internet niet zo snel als thuis.Dikke kus van ons voor jullie allemaal. Gerda en Ger en Timo.

Wie denk je zelf?

18.08.2010 01:15
Davy, 4 uur uit bed valt wel mee. Het is daar 5 uur later, dus eigenlijk ben je om 11 uur 's avonds opgestaan!