Dimana bumi dipijak disitu langit dijunjung

20.08.2010

Air terjun Tawangmangu

Jalan-jalan terusssss.....

Ja zoals ik al eerder zei, we are on a tight schedule. We zijn naar Solo geweest naar de Tawangmangu waterval (air terjun). Daar hebben we foto's gemaakt en Bodhy riep ineens: "Een Aap, ik zie een AAP mam!" 

We hebben dus wilde apen gezien :-)

Daarna zijn we naar een meer gegaan een stukje varen, met Bodhy aan het roer. En hebben we sate gegeten... Bodhy heeft er ook lekker van gesmuld, maar zei:
"Extreem pedas, de sate is extreem pedas", hij was inderdaad pittig, en dat is aan zijn gezicht af te lezen toen hij met water bluste.
 


De zandput en vrienden

22.08.2010 07:38
Hahahaha,hier in vrouwenpolder zitten wij(met vrienden van de Zandput) weer op jullie site lachen, Wen.......... spannend he!!! maar je blijft er goed uit zien ondanks die AAP achter je,en dan Bodhy dat is heetttttttttttttt.Hahahahahha Amanda blijft er ook goed uitzien wat een mooie avonturen daar.Jullie krijgen een Dikke kus uit Vrouwenpolder ook voor jou Davy.

ray

23.08.2010 07:00
Ziet er heel mooi uit daar. Fijn dat jullie het zo naar je zin hebben. Geniet er van en groetjes vanaf deze kant. Groetjes en dikke knuff aan bodhy.

jolandaverheijden@live.nl

24.08.2010 08:31
Hoi Davy, Wendy, Bodhy en Amanda wat leuk om te zien en te lezen hoe gezellig jullie het hebben!! Kijk regelmatig of er nog nieuwe berichten op staan wat jullie gedaan hebben. Nog veel plezier en de groetjes. Groetjes Jolanda en Demi ps: een hele dikke knuffel voor Bodhy van Demi