Dimana bumi dipijak disitu langit dijunjung

28.09.2010

Sawo Fruit

Jajajaja... ik weet het begint een beetje eentonig te worden maar ja, hier in Indonesia word je wel erg verwent wat betreft fruit. In Nederland komen we vaak niet verder dan een appel, peer, sinasappel en een banaantje ;-)

Hier heb je misschien wel 10 soorten bananen en evenzoveel verschillende soorten Manga (zoals de mango hier genoemd wordt). De volgende in de reeks bijzondere fruit wilde ik jullie toch echt niet onthouden, de Sawo.
De Sawo is qua uiterlijk te vergelijken met een kiwi of een aardappel maar daar heb je het ook dan wel gelijk mee gehad. De smaak is verrassend aangezien hij smaakt als zoete zachte kaneel met bruine suiker.

Heel bijzonder om dat in een vrucht te proeven!

Ik raad iedereen dan ook aan zodra je de kans krijgt er een te eten deze met beide handen aan te grijpen.de kleine

02.10.2010 02:21
Echt een vrucht voor G&S haha lijkt wel ergens op.........

gele mombinpruim & Slijmappel (bestaat echt)

04.10.2010 10:06
sjeeeeeeeeeeeeetje...weeeeeeeeeeeeer fruit... pfff.. straks kom je nog als een peer terug hahahahahahahahahahaha...ik lach me suf..dit was zo spontaan..hahahahaha...hahahaha.. mooie foto's hoor toffe peer.. :):) Gwen vraagt of het snoep al op is..kun je daar is geen foto's van nemen? zo van een lange-veter die aan de boom groeit ofzo..we noemen maar wat...hihi.. Nou have fun met je fuitmand daaro hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha..