Dimana bumi dipijak disitu langit dijunjung

21.11.2010

Zondagochtend op de UGM

Elke zondagochtend wordt er door veel mensen gesport en de meeste doen dat op de kampus van de UGM - Universitas Gadjah Mada, de grootste Universiteit van Yogyakarta. Wil je hier iets van mee krijgen dan moet je vroeg je bed uit want hoe later het is des te warmer het wordt om te sporten. Het begint zo rond 5 uur 's ochtends, ik was er rond een uurtje of 6.30 maar ik had dan ook mijn sportschoenen niet aangetrokken, ik ben lekker in het zonnetje gaan zitten observeren.
Je ziet er jong en oud, man en vrouw door elkaar velen zijn aan het joggen maar badmintonnen, voetballen, tai chi en/of tibetaanse oefeningen worden ook gedaan.

Naast het sporten is er ook weekelijks een 'pasar' achter het auditorium, daar kun je eventueel na het sporten een hapje eten of de boodschappen doen. Het lijkt erop dat de pasar meer in trek is dan het sporten aangezien de pasar zo druk bezocht wordt dat je over 'de kopjes kunt lopen'.  Aan het eind is het wel weer ff zoeken welke motor ook weer van mij was ;-)zussie

22.11.2010 02:28
Rekken en strekken Heen en Weer Op en Neer.....Graag op de muziek van Move Ure Feet dan blijven ze wel wakker.

Gwandra

24.11.2010 06:29
hahaha..ik wou het net zeggen.. Move Ure Feet now...!! kan je overal voor inzetten he Wen?? hihi... al 300 hits hoor..op de 3e dag...en dat zijn unieke bezoekers.. nog even en dan ben je weer in ollanda Davy..geniet er nog maar van daaroo..en de gaaaa roeten van ons allen.. Move Ure ass now!!

Marielle

25.11.2010 11:48
en....? motor weer teruggevonden?? mooi zoekplaatje wel! toch knap....al om 6.30 op, op zondagmorgen... en dat voor een langslaper!!! ;-)Tja, zal de warmte wel zijn! Geniet nog ff hey!