Dimana bumi dipijak disitu langit dijunjung

10.03.2010

Makasar / Udjung Pandang - Sulawesi

Door mijn oom was ik uitgenodigd om naar Makasar te gaan, het voormalige Udjung Pandang. De naam wil nogal eens verwarring scheppen aangezien hij meerdere malen is veranderd. De stad heete tussen 1971 en 2000 Udjung Pandang wat ook in mijn Lonely Planet uit 2000 verwarring schept aangezien daar geen Makasar in voor komt maar Udjung Pandang.

Aangekomen op het vliegveld werden we per bus naar het Hotel gebracht. Maar eerst zoals het in Indonesia gaat, eerst eten. We kunnen niet met een lege maag aankomen. Door mijn tante werd ik naar een ander restaurant meegenomen dan de rest van de groep (ca. 60 mensen) omdat het eten schijnbaar te Pedas voor mij zou zijn. Aangekomen in het Hotel Horison, een super de luxe hotel, konden we ff douchen om vervolgens te gaan eten ;-)

De laatste dag zijn we naar Trans Studio gegaan, dit is een soort overdekte Efteling opgezet door een groot Indonesisch televisiestation. Hier kunnen vooral kinderen genieten van wildwaterbanen een spookslot en zo nog tientallen andere attracties.


zussie

15.03.2010 09:08
Heerlijk dat weertje mister mister haha