Dimana bumi dipijak disitu langit dijunjung

14.03.2010

Terug in Mojokerto...

...wilde we de dag na Makasar lekker relaxen aan het zwembad. Je heb hier vooral in de buurt van de bergen (Gunung) veel zwembaden met warm bergwater.
Zo ben ik eerder al in Ciater (Bandung) geweest en nu in Mojokerto. Op de heen weg heb ik een foto gemaakt van de otoo, en alsof ik het wist, nog geen uur later werden we aangereden door een sepeda motor (motorfietsje). Zo hebben we enkele uren op het polisi bureau door gebracht om de schuldige te achterhalen en wie dus voor de kosten op moet draaien. In dit geval was de motorrijder fout en moest betalen anders 3 maanden de gevangenis in.
Vervolgens zijn we toch nog bij het zwembad aangekomen en gaan zwemmen. Na afloop hebben we sate gegeten in een lokale warung (zie bijgaande foto's). Al met al toch nog een leuke dag gehad, en weer wat geleerd betreft kecelakaan (ongelukken).


Studiosan

17.03.2010 05:00
Hey Davy... Wor jij nog eens bruin? ;)) lekker hoor in het zwembad..kepper gelijk zin in..oh...oh oh...lekker sateetjes eten en zwemmen in een warm land..wie wil dat nou niet..?? Groetjes en have fun.. sss

zussie

19.03.2010 01:21
je taal gaat al achteruit met dat bahasa.??!! Dikke x