Dimana bumi dipijak disitu langit dijunjung

12.04.2010

Borobudur

...wat zei ik ook al weer?

Waar je het dichtsbij woont kom je vaak het minst. Daar heb ik verandering in gebracht :-)

Vandaag ben ik naar de Borobudur geweest, een rit van 'n klein uurtje op de motor vanaf mijn huis. Ik heb een kaartje gekocht (of eigenlijk werd dat voor mij gedaan) en het mooie is dat ik als 'local' een kaartje kan kopen, dat scheelt zo'n 10 voudige van de toeristen/bule prijs (blijf toch ook een Nederlander). Ik heb 15.000 Rp betaald en elke willekeurige blanke betaald 120.000 Rp en het staat er met grote letters op de ramen van het loket. Waar je ook komt, als blanke betaal je bij toeristische plekken het 10 voudige aan entree!

Voor de rest heb ik wat standaard Borobudur plaatjes geschoten, maar wat ze nu met dat bord op de laatste foto bedoelen (geen idee, mijn engels is niet zo goed meer of het is een Google translate actie geweest).


mijntje_paul@hotmail.com

22.04.2010 11:14
Hallo Davy wat leuk dat je naar de borobudur bent geweest . dat is mij altijd bijgebleven toen ik daar ben geweest . ik heb ook de bodha aangeraakt . en denk nog vaak er aan zo rustig is het daar . liefs pap mam xxx

Asad

26.04.2010 08:10
Hoi, hopelijk heb je wel eerst 7 rondjes (tegen de klok) gelopen, anders brengt het aanraken van de beeldjes nog geen geluk... Bord staat voor de vele zakkenrollers daaro. veel plezier en succes!!