Dimana bumi dipijak disitu langit dijunjung

19.04.2010

Doktor Gigi oftewel Tandarts

Wanneer je ergens voor langere tijd bent gebeuren er dingen die wanneer ze thuis gebeuren niet zo'n probleem zijn. Maar wanneer je in het buitenland bent... is dat toch allemaal net wat spannender.

Een week of anderhalf geleden brak een stuk van mijn kies af. Heel vervelend... de dag erna last van koude en warme dranken auwauwauw, maar ik besloot het een paar dagen aan te kijken misschien moest er weer een vliesje of weet ik wat overheen groeien en dan was alles weer goed.

Na een week was het niet meer zo gevoelig en kon ik zonder moeite warme thee drinken of een ice-tea (want Teasers hebben ze hier niet). Toch had ik het gevoel dat ik er een expert naar moest laten kijken, de tandarts. Waar vind je in hemelsnaam een tandarts die een beetje betrouwbaar is.
Google! Ik heb gegooled en kwam op een adres uit daar ben ik langsgereden en heb mijn naam op een lijst gezet vervolgens kon ik maandag om 13:30u terrecht. Voor ik het wist was de tandarts aan het boren zagen en hakken maar voordat ze dat ging doen vroeg ik wel om een plaatselijke verdoving. Goed een driekwartier later stond ik weer buiten met een gerepareerde kies voor Rp 250.000,- ca. € 20,- en ze kwam me buiten nog achterna gerent ook om te zeggen dat ik er 2 jaar garantie ophad!


Zussie

22.04.2010 09:24
Nou dave heel dapper! Gelukkig zei ze niet dat hij getrokken moest worden.

mijntje_paul@hotmail.com

22.04.2010 10:52
HOI Davy het is echt niet te geloven zo goedkoop daar papa zijn kies was in spanje ook afgebroken . hij is hier duurder uit dan jij . maar goed dat er tand artsen zijn haha . liefs pap en mam xx

Dyan

23.04.2010 07:58
Oh... Kasihaann. What the doctor done? Took out yr tooth?

ben corrie

25.04.2010 01:33
hallo deef,dank voor je smsje,ja je nederlands gaat nog goed!en weer n jaartje ouder maar we mogen niet mopperen,20 mei vertrekken we naar Portugal nl.algarve met de auto ,vandaar uit fietsen we het binnenland door naar lissabon en vervolgens via de kust terug naar de algarve ongeveer 1500 km om vervolgens weer aan de terug reis beginnen. we hebben ruim 4 weken de tijd dus n makkie !!!!! we hebben nl ook n mooie fiets route in java bali en lombok maar moet ook eerst de taal goed onder de knie hebben, al hoewel ,tolong tambal ban ini,EN heel belangrijk.. berapa Harganya?ha ha !!we blijven zuinige holanders nietwaar?leuk voor als we met de vut gaan want als ik jou mooie verhalen lees kost alles n drol letje. hopelijk gaat het met je gebit weer goed en kan je weer van al dat lekkers smullen ,over lekkers gesproken Hind zag er ook goed uit.je krijgt je tijd wel volgemaakt met afwisselende aktiviteiten.lieve schat heeeeeeeeeeeel veel groetjes dikke kus van ons. ps.we gaan lekker eten bij eethuis wagenmakers in dongen lofjoe?????