Dimana bumi dipijak disitu langit dijunjung

22.04.2010

Naik kapal ke Ende

...wat betekend: per boot naar Ende (Flores) het oosten van Indonesia.

Wat vertelde ik laatst ook al weer via via leer je mensen kennen, zo heb ik ook een vriend uit het oosten (timur) van Indonesia. Hij woont in Yogya en wilde pulang (terug naar huis). En vroeg of ik met hem mee wilde reizen aangezien ik nog nooit in Flores was geweest. Dit leek me een goede gelegenheid en ik kon bij zijn familie verblijven, wat het allemaal toch een stuk goedkoper maakt.

De 21e (april) zouden we vertrekken met de boot (kapal) vanuit Surabaya en dat zou dan een dag of 2 duren. Maar niets is wat het lijkt en ook hier liep het net wat anders. Uiteindelijk vertrokken we de 22e april en de bootreis duurde 5 dagen aangezien één van de motoren van de boot stuk was ging het allemaal wat trager. Maar uiteindelijk ben ik er wel geraakt.

Inmiddels wel eigen foto's en nu heb je een echte indruk van de luxe aan boord.


Zussie

30.04.2010 01:42
He broer goed stomen! Jee wat een reis om vakantie te houden haha. Dikke pakkerd en tot gauw. xx

mijntje_paul@hotmail.com

02.05.2010 02:44
Hallo DAVY nou het is een echte boot als je het niet zou weten dat het vies was,denk je dat je luxs vaart haha . michien zie je ook nog wat van het eiland zelf voor dat je tereug gaat naar yoga wij wachten wel op wat meer fotos van flores veel liefs pap mam xxxx