Dimana bumi dipijak disitu langit dijunjung

17.06.2010

Fogging nyamuk - Baygon

Zoals ik al eerder heb geschreven zorgen muggen voor vervelende ziektes in o.a. Indonesia.

Op Flores - NTT waren er meerdere gezinsleden in het huis waar ik verbleef besmet met Malaria en mijn buurvrouw en in Rembang waren vrienden en familie ziek vanwege Dengue. Afgelopen week was de verloofde van mijn neef in Mojokerto nog ziek en moest 5 dagen in het ziekenhuis blijven doordat ze Dengue had gekregen door een muggenbeet.

Door de overheid worden samen met commerciele bedrijven acties opgezet om dit zoveel mogelijk te voorkomen. Afgelopen week is heel mijn wijk in 'rook opgegaan'. De lokale overheid had samen met Baygon (bekend van antimuggen middelen) een actie op touw gezet om elk huis te Foggen dus ook mijn huis werd compleet in de rook gezet om de muggen te doden.
Nadat ze in mijn huis waren geweest kon ik pas ruim een uur later weer mijn huis in dat onwijs naar een dieselachtige geur stonk. Tot slot kreeg ik een mooie sticker (om reclame te maken) die ik op mijn huis moest plakken dat mijn huis was ondergaan aan di Fogging.


Patrick

20.06.2010 02:39
Hoi davy, ja dat ken ik deze rook, heb dat zelf ook een paar keer in zuid amerika en afrika mee gemaakt. Beter dit dan dengue of malaria. doei. Patrick

zussie

23.06.2010 08:34
Hey ik heb die pijnlijke prikken niet voor niks gehad he!! Hoop dat het goed werkt. Dikke kus wen