Dimana bumi dipijak disitu langit dijunjung

19.07.2010

Sirsak - Zuurzak - Soursop

Indonesia heeft veel verschillen met Nederland, ook op het gebied van eten. Als ik je vertel dat dit de hersenen van een ongeboren vrouwtjes lammetje dat met 3 poten geboren zou zijn, geloof je dat dan?!

Nee? Maar het had het goed kunnen zijn, hehe. Zonder gekheid, het is een tropische vrucht, je hebt hier natuurlijk erg veel verschillende vruchten door het klimaat. En het hele jaar door leer je nieuwe vruchten kennen en eten. 
Dit is het seizoen van de
'sirsak' , Sirsak heeft zoals de naam al doet vermoeden een beetje een zurige/zoete smaak maar overrrrrheeeerlijk! Hij wordt ook vaak aangeboden als Juice, erg lekker naast de standraard Melon-, Mango-, Stroberi-Juices is de Sirsak-Juice een echte aanrader! 


gwendra

21.07.2010 07:31
beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh meeeeeeeee...het enige waar ik nu aan kan denken is aan dat vrouwtjes schaap...het ziet er niet lekker uit davy...beeeeh beeeeh..

Zussie

21.07.2010 11:19
Jeeeeeeeeee sorry hoor maar een mossel ziet er lekkerder uit. Ook al is die niet te eten! Haha ik laat Bodhy deze maar niet zien. Ik zal thuis maar flink inslaan.

w.vankempen@gw.rotterdam.nl

22.07.2010 08:19
Hoi Dav, Tja ik ben je niet vergeten maar ik kom wel laat in de lucht. Je hebt nog steeds recht op de foto's die ik nam van jou en je "rode" monster. Laat s.v.p weten waar ik deze naar toe kan sturen. Verder alles goed met je? Doe je de groeten aan mijn Ibu Guru Ikan? Dacht dat zij mij nog zo mailen maar ho maar! Alhoewel als zij net zo snel is als ik.....;-) Sprak laatst nog met je ouders, zorg je ervoor dat zij bij jou een opgeruimd huis aantreffen....? Ruimte is al op ya! Sampai bertemu lagi ya mas!

mijntje _paul@hotmail.com

23.07.2010 01:29
hoi davy ik vindt het ook lekker ze weten niet wat ze missen hummmmmm,de vruchten daar zijn echt goed .ik heb er al zin in maar ik moet nog even wachten ha ha . liefs pap & mam xxxxx