Dimana bumi dipijak disitu langit dijunjung

10.07.2010

Keluarga dari Rembang

Vorige week was een deel van mijn familie uit Rembang op bezoek, mijn tante, nichtje met haar man, mijn neefje en mijn achterneefje. Ik heb ze meegenomen naar de Candi Prambanan maar omdat we met velen waren konden we geen taxi nemen naar de bushalte dus liepen we. En als Indonesiers iets niet doen dan is het lopen, een straat is normaal gesproken 'the limit'. De bushalte is misschien een andere halve kilometer lopen en dat met mijn grote passen was niet helemaal zoals ze het hadden verwacht hihi.

Maar uiteindelijk kwamen we bij de bushalte en na een bus of 3 later konden we instappen en onze reis vervolgen naar Candi Prambanan. Het grappige is dat ik de reisleider was en dat was voor velen een beetje vreemd wanneer ik de weg vroeg en wanneer ik de kaartjes kocht bij de Prambanan aangezien ik eerder als toerist gezien wordt dan zij.


mijntje_paul@hotmail.com

20.07.2010 09:00
hoi davy ja, je denkt dat zij geen moeite hebben met lopen maar toen ik in rembang was had fredy daar al de pest in dat hij met ons moest lopen haha .jij had ook kleinere stapen moeten nemen ze hebben maar kleine benen, maar ze hebben wel een goede reisleider gehad en hebben weer een leuke dag meegemaakt zo te zien aan de fotos .groetjes uit het warme dongen 32gr .liefs pap & mam